VIDEO Mål-bonanza - 20 fuldtræffere fra landsholdet

Kvindelandsholdet har scoret imponerende 20 mål i kvalifikationen til EM.

20 scoringer er det blevet til for de danske fodboldkvinder i EM-kvalifikationen - sat ind med både hovedstød, langskud og hæl & tå.

I videoen herover kan du se et sammenklip af scoringerne i kvalifikationen, hvor det kun er blevet til et nederlag: I oktober sidste år vandt Sverige 1-0 over de rød-hvide.

Bortset fra det opgør - og en 0-0 kamp mod Polen - har modstanderne ikke kunnet holde Pernille Harder, Nadia Nadim og co. fra netmaskerne.

Og i den modsatte ende af banen har Stine Lykke Petersen holdt nullet, så den danske målscore i kvalifikationen lyder altså på imponerende 20-1.

Mulighed for revanche i aften

I aften spiller landsholdet den - forhåbentlig - sidste kamp i kvalifikationen, når Sverige gæster Viborg Stadion. Svenskerne har sikret sig førstepladsen i gruppen, mens Danmark har sat sig på andenpladsen.

De seks bedste ud af i alt otte toere på tværs af grupperne er klar til EM, og i det regnskab ligger Danmark godt til. Læs mere om regnskabet her.

Så kun hvis svenskerne tildeler Danmark en ordentlig øretæve og toere fra de andre grupper går mål-amok, risikerer Danmark at skulle spille playoff-kampe om pladsen ved EM i Holland næste år.

Se hvordan det går mod Sverige klokken 19 på DR3.

Facebook
Twitter