VIDEO Nadia Nadim: Jeg bliver i Manchester City

Efter at have krævet at komme væk fra Manchester City har Nadia Nadim nu ændret mening.

Nadia Nadim var helt klar i mælet, da hun for en måned siden krævede at blive løst fra sin kontrakt med Manchester City.

Dengang sagde den danske angriber, at hun ikke følte sig hjemme i City og derfor krævede at komme væk.

- Jeg har aldrig følt mig hjemme i Manchester eller i Manchester City, og jeg har gjort det klart for ledelsen, at jeg vil væk. Det er en følelse, jeg har haft længe, sagde hun.

- Jeg bliver nødt til at tænke på mig selv, og jeg kan ikke blive her. Jeg håber bare, at klubben respekterer mig som person og accepterer min transferanmodning, sagde Nadim til BBC.

I dag lyder der andre toner fra Nadia Nadim. Angriberen, der i øjeblikket er samlet med landsholdet, har nu mod på at fortsætte i den engelske klub.

- Der har været lidt drama, men det har så løst sig. Nu gør de alt, for at jeg skal føle mig tilpas, og det har været godt. Jeg har kontrakt med City til og med til næste år, og jeg spiller også i City til næste år, siger hun til DR.

Direkte og ærlig

Siden hun skiftede sin amerikanske klub Portland Thorns ud med Manchester City i januar 2018, har Nadia Nadim set mere til bænken end banen,

Dét har forstærket hendes utilfredshed med sin tilværelse i det engelske. En utilfredshed, hun altså luftede i medierne, hvilket den 30-årige angriber ikke fortryder.

- For mig er det en naturlig ting. Jeg er et meget direkte og ærligt menneske. Jeg siger dét, jeg føler og tænker, og det gjorde jeg. At ytre sin mening er den eneste måde, man kan ændre ting, siger hun.

Det danske kvindelandshold spiller VM-kvalifikationskampe mod Kroatien på torsdag og på tirsdag i næste uge mod Sverige. Begge kampe kan ses på DR1.

Facebook
Twitter