Brøndby-angriber glæder sig til at spille på stadion: Det giver et ekstra kick

Brøndby IF’s kvindehold har rykket onsdagens Champions League kamp væk fra Bane 2.

Stine Larsen ses her inde på Brøndby Stadion i 2015. ARKOIVFOTO. (Foto: Lars Ronbog © 2015 Lars Ronbog)

Normalt spiller Brøndbys kvindehold deres hjemmekampe på Bane 2 ved siden af Brøndby Stadion.

Men til onsdagens Champions League-kamp mod de norske mestre fra Lillestrøm spiller de i stedet inde på Brøndby Stadion.

Jeg elsker at spille inde på det stadion. Det er en god bane, og der er fed stemning. Det er altid en kæmpe oplevelse at spille derinde.

stine larsen, brøndby if

Det er en tradition, som klubben de seneste to år har holdt i hævd, når der spilles Champions League-kampe på den københavnske vestegn.

Og kampene inde på stadion er noget klubbens angriber Stine Larsen glæder sig til hver eneste gang.

- Jeg elsker at spille inde på det stadion. Det er en god bane, og der er fed stemning. Det er altid en kæmpe oplevelse at spille derinde. I år har vi mange spillere, der ikke har prøvet det før, så det bliver fedt for dem at prøve det. Det giver altid noget ekstra, når vi spiller inde på stadion i stedet for på Bane 2, siger Stine Larsen.

- Det giver et kick. Og de mennesker der er inde på stadion er med til at bidrage med en fed stemning. Så det giver os uden tvivl ekstra energi inde på banen, fortsætter hun.

Har et godt udgangspunkt

I den første kamp mellem Lillestrøm og Brøndby fik ingen af holdene bolden i mål.

De to hold står derfor helt lige, inden der spilles returkamp i Champions Leagues 1/16-finaler onsdag aften.

Men de danske mestre har en god mulighed for at komme videre, vurderer Stine Larsen.

- Vi står med et godt udgangspunkt. Det betyder selvfølgelig, at vi skal score. Men det er vi også klar til. Vi går ind til kampen med godt mod.

I det første møde mellem de to klubber var der ikke mange chancer.

Et enkelt mål kan derfor meget vel afgøre, om det skal være nordmændene eller Brøndby, der stryger videre i turneringen onsdag aften.

- Det er vigtigt, at vi ikke satser alt. Vi skal ikke lukke et mål ind den anden vej. Er vi tålmodige, så skal det nok komme. Det vigtigste er, at vi ikke har hovedet under armen, siger Stine Larsen.

Kampen mellem Brøndby og Lillestrøm starter klokken 18.00.

De danske vicemestre fra Fortuna Hjørring er også i aktion i Champions League til aften, når de møder italienske Fiorentina. Den kamp starter klokken 20.00.

Du kan høre begge kampe direkte i LIGA på P3 fra klokken 18.03.