Brøndby-spillere glæder sig til norsk revanche

Spillerne tror på avancement i Champions League, hvor LSK venter i 1/8-finalen.

Emilie Henriksen (i rødt) var også med, da Brøndby sidste år mødte LSK i Champions League. (Foto: NTB Scanpix © Scanpix)

I sidste sæson blev 1/16-finalerne endestationen for Brøndby i Champions League. Det danske kvindehold tabte sammenlagt 3-1 til norske LSK fra Lillestrøm, men nu er der mulighed for at få vasket den plet af.

Brøndby skal nemlig møde LSK igen i denne sæson, hvor nordmændene er modstanderen i 1/8-finalens to kampe. Det glæder Brøndby-spillerne, der ser frem til at få skovlen under den norske klub.

- Vi mødte dem sidste år og blev slået ud af dem, så der er revanche til gode. Det håber jeg virkelig, vi kan få, for det var ikke helt fortjent sidste år, siger midtbanespiller Emilie Henriksen til DR.

21-årige Emilie Henriksen spår sit hold bedre muligheder mod LSK i denne sæson, hvor Brøndby er mere sammenspillet, end tilfældet var i sidste sæson.

- Vi kommer til at gå videre, det er jeg helt sikker på. Sidste år havde vi et helt nyt hold og havde kun kendt hinanden i to måneder. Nu har vi et år mere sammen, så det kommer til at gå meget bedre denne gang, siger Emilie Henriksen.

Brøndby møder LSK på udebane i det første opgør enten 17. eller 18. oktober. Der er returopgør på Vestegnen enten 31. oktober eller 1. november.

Facebook
Twitter