Brøndby vinder topduel mod FC Nordsjælland

Brøndbys fodboldkvinder tog tre vigtige point i topstriden efter en sejr på 1-0 over FC Nordsjælland.

I lørdagens topopgør i Gjensidige Kvindeliga tog Brøndbys fodboldkvinder tre vigtige point efter en sejr på 1-0 over FC Nordsjælland.

Kampens eneste mål blev scoret efter 39 minutter, da Louise Winter med et velplaceret langskud udplacerede en chanceløs Kathrine Østergaard Larsen i hjemmeholdets mål.

Gæsterne var i kontrol i størstedelen af kampen, hvor et højt pres var med til at stresse hjemmeholdet, der kun for alvor blev farlige på deres standardsituationer.

Det var især på deres hjørnespark, hvor det i flere omgange var tæt på udligning på ’Right to Dream Park' i Farum.

Det viste sig også i slutminutterne, hvor forsvarsspilleren Brianne Reed var tæt på at heade et point hjem til Farum efter et hjørnespark, men hun måtte se sit forsøg gå forbi overliggeren.

Fortuna Hjørring forbliver på førstepladsen

Begge hold havde inden dagens opgør mulighed for at spille sig alene på førstepladsen, der ellers blev delt mellem Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland, mens Brøndby var på tredjepladsen.

Brøndby kunne med deres ottende sejr i 12 kampe klatre op på en midlertidig førsteplads med 25 point, mens FC Nordsjælland ryger ned på tredjepladsen med 23 point.

Denne førsteplads var dog kun til låns. Fortuna Hjørring kunne efter en arbejdssejr på 1-0 over VSK Aarhus igen indfinde sig på førstepladsen i ligaen.

Du kan se målet fra Brøndbys sejr i videoen øverst i artiklen.