Dansk landsholdsprofil forlader Brøndby

Stine Larsen skifter til FC Fleury, der i denne sæson endte som nummer ni i den bedste franske liga.

Stine Larsen har indgået en aftale med FC Fleury, der lyder på to år. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Sidste år blev hun kåret til Årets profil i 3F-ligaen, og nu er kun klar til næste step.

Brøndbys Stine Larsen skifter efter sommer den københavnske vestegn og Brøndby IF ud med FC Fleury, der ligger i det sydlige Paris.

Kontrakten lyder på to år.

- Nogle af de allerbedste spillere i Europa optræder i den franske liga, så dem glæder jeg mig rigtig meget til at prøve mig selv af mod. Det bliver en utrolig spændende udfordring, siger Stine Larsen til DR Sporten.

På gensyn

23-årige Larsen, der i foråret vendte tilbage til fodboldbanen efter et år ude med en korsbåndskade, har spillet i Brøndby siden 2013.

Her har hun vundet både det danske mesterskab tre gange og pokalturneringen fire gange, mens hun også har været i semifinalen i Champions League med det danske mesterhold.

- Jeg har opnået det, jeg kan hjemme i Danmark. Derfor synes jeg, at tiden er rigtig til at skifte til udlandet. Og samtidig er jeg også færdiguddannet som bygningsingenør til sommer, så det hele passer rigtig godt, siger Brøndby-profilen.

Samtidig vil hun ikke udelukke, at hun en dag vender tilbage til den bedste, danske række en dag.

- Jeg siger aldrig farvel. Det er altid på gensyn. Brøndby vil altid være min klub, og jeg vil altid være guld og blå i mit hjerte.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter