EM-helt hjem til Fortuna: ’Vil tilbage på landsholdet’

Line S. Jensen vender hjem til dansk fodbold efter to år i USA.

Line S. Jensen vender hjem til Fortuna Hjørring. Her modtager hun pokaltrofæet som anfører for klubben i 2016. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Midtbanespiller Line S. Jensen vender tilbage til dansk fodbold. Hun har skrevet kontrakt med sin gamle klub, Fortuna Hjørring, efter to år i USA. Det gik ikke som forventet hos Washington Spirit, og det skyldtes en skade.

Line S. Jensen pådrog sig nemlig en slem knæskade i Danmarks EM-semifinale mod Østrig i august sidste år, hvor hun ødelagde både korsbånd og ledbånd. Nu skal karrieren tilbage på ret køl, og her passer Fortuna perfekt for den 26-årige spiller.

- Jeg ser frem til igen at være med i Fortuna, hvor jeg foruden at bidrage til gode klub-resultater også vil dyrke mit mål, der er at vende tilbage til A-landsholdet, siger Line S. Jensen.

- Den klub kender jeg jo som min egen. Her er gode rammer og fine vilkår. Det er positivt at komme i gang på et hold, der lige er blevet dansk mester. Her er vilkårene for yderligere udvikling efter min opfattelse bedre, end hvis jeg allerede nu skal til at kæmpe mig opad i en udenlandsk klub, siger hun.

Fortuna Hjørring vandt i sidste sæson det danske mesterskab, og dermed venter der Champions League-fodbold efter sommerferien.

Facebook
Twitter