FC Nordsjælland så rødt, da Fortuna Hjørring storsejrede

Søndagens kampe i Gjensidige Kvindeligaen bød på masser af scoringer.

Emma Snerle scorede to gange for Fortuna Hjørring, der sikkert besejrede FC Nordsjælland med 5-1.

De forsvarende mestre fra Fortuna Hjørring har bestemt ikke fået den start på sæsonen i Gjensidige Kvindeligaen, de havde håbet på.

Ti point havde de op til Brøndby inden søndagens hjemmekamp mod FC Nordsjælland, så nordjyderne var pisket til sejr.

Efter en lige indledning på kampen var det også hjemmeholdet, der først bed fra sig. Emma Snerle havde sneget sig til en god position tæt under mål, og her fik hun serveret bolden, så hun let kunne score til 1-0.

Kort før pausen var den gal igen for FC Nordsjælland. Camilla Kur reddede bolden på stregen, men desværre for hende og gæsterne var det med hånden, og så var det tidligt i bad.

Straffesparket omsatte Emma Snerle sikkert til at sikre Fortuna Hjørring en 2-0-føring ved pausen.

Kort efter pausen blev det også til 3-0 takket være en hovedstødsscoring af Karen Holmgaard, inden Amalie Vangsgaard fik reduceret for FC Nordsjælland - ligeledes med hovedet.

Tættere kom FC Nordsjælland ikke, og i stedet lukkede og slukkede Fortuna Hjørring med to scoringer mod slutningen. Først var det Sara Thrige til 4-1, inden Mathilde Carstens cementerede sejren ti minutter før tid til resultatet 5-1.

Kolding Q udbyggede AaB's sejrsløse stime

I Kolding havde hjemmeholdet besøg af AaB, der har haft det meget vanskeligt efter oprykningen forud for denne sæson. Blot et enkelt point havde AaB samlet sammen efter de første syv kampe.

Og gæsterne fik det også svært i dagens kamp. Efter en halv time begik gæsterne straffespark, og det omsatte Louise Eriksen til 1-0 til Kolding Q.

Kort før pausen blev det også 2-0 efter en fræk hælafslutning fra Mathilde Hansen, og så virkede det til, at gæsterne var knækket.

Sofie Karsberg-Petersen gjorde det til 3-0 efter et hjørnespark kort inde i anden halvleg, og blot tre minutter senere var AaB's Cille Holst uheldig med at lave selvmål.

Ydmygelsen blev total i kampens sidste minut, da Emma Færge gjorde det til resultatet 5-0 til Kolding Q, der med sejren kravlede forbi FC Nordsjælland op på fjerdepladsen.

HB Køge og AGF sluttede søndagen af med den sene kamp, og her blev det en sikker sejr på 3-0 til hjemmeholdet, der fortsætter med at imponere og indtager Kvindeligaens andenplads - seks point efter Brøndby.