Knæskadet Brøndby-spiller er årets profil i ligaen

Kollegerne i 3F Ligaen har valgt landsholdsspiller Stine Larsen som årets profil.

Stine Larsen er årets profil i 3F LIgaen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Kollegerne i 3F Ligaen har valgt Stine Larsen som årets profil.Når kvindelandsholdet tirsdag aften spiller VM-kvalifikationskamp mod Ungarn i Viborg, er det uden forsvarsspiller Stine Larsen. Brøndby-profilen pådrog sig tidligere på foråret en korsbåndsskade i knæet og er derfor ukampdygtig i lang tid endnu.

Alligevel kan 22-årige Stine Larsen glæde sig denne tirsdag. Kollegerne i Spillerforeningen har nemlig valgt Larsen som årets profil i 3F Ligaen. Netop anerkendelsen fra modstanderne på banen betyder meget for Larsen.

- Det er sådan, at vi spiller fodbold på banen, og det er dem, jeg spiller mod, som har stemt på mig. Så det er dem, der ligesom føler mig på banen og ikke nogen, der ser udefra og vurderer, siger Stine Larsen i en pressemeddelelse.

I det hele taget har Stine Larsens sæson været meget turbulent og præget af skader og skavanker, alligevel har kollegerne fundet hende værdig til at modtage hæderen.

- Jeg fik en blokade i knæet, flækkede læben og en gang hjernerystelse. Og nu en korsbåndsskade, siger Stine Larsen.

Stine Larsen spiller til daglig i Brøndby, der i denne sæson vandt sølvmedaljer. Hun tager prisen som årets profil foran Karoline Schmidt fra Fortuna Hjørrings mesterhold samt holdkammeraten Nanna Christiansen fra Brøndby.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter