VIDEO Guldchok: VSK udsætter Hjørrings mesterskabsfest

Fortuna Hjørrings fodboldkvinder må på skuffende vis udskyde fejringen af sit 10.mesterskab efter et overraskende nederlag mod VSK.

Champagnen må forblive på køl for Fortuna Hjørring, der ikke lykkedes med at hente mesterskabet i denn spillerunde. (foto: Henning Bagger/Scanpix2016)

Førerholdet i den danske kvindeliga i fodbold, Fortuna Hjørring, måtte skuffe sit fremmødte hjemmepublikum, da de tabte 2-1 til Aarhus-holdet VSK.

Der var ellers gjort klar til den store guldfest i det nordjyske, hvor det lokale succeshold med en sejr ville hente sit 10. mesterskab i den bedste danske række. Og det var skuffede Hjørring-spillere, der udtalte sig efter kampen.

- Vi mangler lidt over det hele på banen. Vi kæmper, men VSK kæmper også godt i dag. Og det er derfor de tager sejren, siger Fortuna Hjørring-spilleren Laura Frank.

Alt så ellers ud til at gå som det skulle for Nordjyderne mod VSK Aarhus. Holdet førte faktisk 1-0 indtil otte minutter før tid. Til sidst smed de dog det hele væk og måtte se sig slået med 2-1 af det gæstende hold.

Kursen mod guldet ligger stadig fast

Mens Hjørrings fodboldkvinder en sjælden gang måtte forlade banen som tabere, kunne konkurrenterne fra Brøndby gå fra banen med en sejr på hele 8-0 over Odense.

Fortuna Hjørring har dog stadig fem points forspring med to kampe igen. Og spillerne bearbejde skuffelsen sammen umiddelbart efter slutfløjt.

- Vi talte om, at vi skulle holde hovedet højt, for vi har jo kampe tilbage, og vi har ikke tabt guldet, så vi rejser os igen i morgen, og så er vi klar til næste kamp, forklarer Laura Frank.

Næste kamp for Laura Frank og Fortuna Hjørring er på søndag d. 3. juni mod BSF.

Facebook
Twitter