Årets mandlige fodboldspiller: Vinder Eriksen prisen for femte gang?

Ligesom i 2017 er Christian Eriksen, Thomas Delaney og Kasper Schmeichel nomineret til prisen som Årets Mandlige Fodboldspiller.

Christian Eriksen har vundet prisen som året mandlige fodboldspiller fire gange. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Christian Eriksen er nok i manges øjne favorit til at vinde prisen som Årets Mandlige Fodboldspiller 2018 – præcis som han også gjorde sidste år.

Ligesom i 2017 er han nomineret sammen med landsholdskollegerne Thomas Delaney og Kasper Schmeichel. Det er medlemmerne af Spillerforeningen, som har peget på de tre som kandidaterne til prisen.

Og det med god grund.

Alle tre har spillet en markant rolle på det danske landshold det seneste år – ikke mindst ved VM i Rusland og under Nations League, hvor Danmark vandt sin gruppe og rykkede op i A-gruppen.

Kan Schmeichel drille Eriksen igen?

Sidste år vandt Christian Eriksen titlen for fjerde gang, efter at Kasper Schmeichel i 2016 havde fravristet fynboen prisen – en pris Christian Eriksen forinden havde vundet tre år i træk fra 2013 til 2015.

Prisen uddeles til DR's årlige sportsgallashow Sport 2018 den 5. januar, og vinderen findes ved en afstemning blandt de danske fodboldspillere i både ind- og udland. Det er Spillerforeningen, der står bag prisen.

Titlen som Årets Kvindelige Fodboldspiller bliver uddelt samme aften. Her er de seneste tre års vinder Pernille Harder er igen nomineret. Hun kæmper om prisen med den kommende Arsenal-spiller Janni Arnth og FC Rosengård-spilleren Sanne Troelsgaard.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter