AFSTEMNING 100 dage til VM: Hvem skal Hareide udtage?

Den danske landstræner Åge Hareide udtager om en lille uge sin første trup frem mod VM. Hvem skal med? Og hvem bør nordmanden udelade?

Hvem skal med til VM og hvem skal ikke? Giv dit besyv med i artiklen. (© Scanpix)

VM-feberen raser muligvis ikke helt endnu midt i det iskolde danske forår, men med 100 dage til slutrunden i Rusland, hvor Danmark møder Peru, Australien og Frankrig, så går snakken om, hvem der skal med i den danske trup nok så småt rundt omkring i fodbolddanmark.

Skal Silkeborg-kometen Jens Martin Gammelby med? Hans træner Peter Sørensen er varm fortaler for det.

Skal William Kvist sies fra? Diskussion er nogenlunde lige så lang som mandens landsholdskarriere.

Den sikreste mand på Åge Hareides holdkort er naturligvis Tottenham-stjernen Christian Eriksen, der bar det danske landshold gennem VM-kvalifikationen og playoff-kampene mod Irland, mens der måske er mere usikkerhed om højrebacken, midtbanen og pladserne helt fremme.

Landstræner Åge Hareide udtager den 13. marts sin trup til de to testkampe mod Panama og Chile, så det er ved at være oppe over, hvis man ønsker at give gode råd til nordmanden.

Det kan du gøre herunder, hvor du kan give en tommel op eller ned på de spillere, der lige nu måske/måske ikke har en chance for at løse billet til VM-slutrunden i Rusland.

Åge Hareide har i et interview med BT for nylig gjort det klart, at han næppe eksperimenterer helt vildt med sin trup, så bliv ikke alt for overrasket, hvis du har en kanin til den danske VM-trup, som Hareide overser eller vi ikke har fået med på listen herunder.

- Jeg lægger mest vægt på, at spillerne har været med til at sikre VM-kvalifikationen. Hvis ikke en spiller har et stort formdyk, hvilket sker sjældent, eller en skade, så er det kontinuiteten, der er vigtig for mig, lød det fra Åge Hareide i omtalte interview.

Men lad ikke det afholde dig fra at lege med herunder. Åge Hareide tager 23 mand med til VM i Rusland.

Målmænd

Forsvarsspillere

Midtbanespillere

Angribere

Facebook
Twitter