AFSTEMNING Mareridtpuljen: Hvem må Danmark bare ikke trække til VM?

Har Åge Hareides drenge ikke held i lodtrækningen til VM kan det blive virkelig svært til sommer. Hvem skal Danmark bare undgå?

Forhåbentlig hænger landsholdsspillerne ikke med hovedet, når lodtrækningen til VM er faldet på plads. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Det kan blive overordentligt svært for Åge Hareides mandskab at gå videre fra gruppen til sommerens VM-slutrunde, hvis herrelandsholdet ikke har bare lidt lodtrækningsheld, når puljerne skal findes på fredag.

De danske drenge er i tredje seedningslag, og holdet kan kun komme i gruppe med ét andet europæisk land. Trækker vi for eksempel Frankrig fra første seedningslag, er det helt udelukket, at Schmeichel og co. også ender i gruppe med Spanien, der ligger i andet seedningslag.

Men hvordan ser den gruppe ud, som Danmark bare ikke må ende i? Stem på din mareridtspulje herunder og lad os så håbe, at den aldrig bliver realiseret.

Du kan se lodtrækningen på DR1 på fredag fra klokken 15.45, hvor Peter Møller med hjælp fra Lars Jakobsen og Mikkel Bischoff i studiet vil guide dig igennem den store begivenhed. Lodtrækningen kan også følges på dr.dk/sporten.

Facebook
Twitter