Agger: Målet er mit ansvar

Landsholdsanføreren erkender kæmpekiks i 1-0-nederlaget mod Skotland, men synes alligevel, han spillede en fin kamp.

Daniel Agger kostede et mål mod Skotland. Det blev dyrt. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Danmark led tirsdag aften på Hampden i Skotland et bittert og lidt unødvendigt 1-0-nederlag i Åge Hareides anden kamp som landstræner.

Skotterne kom foran i første halvleg, da Daniel Agger tøvede i en situation, hvor han blot skulle have sparket bolden væk, og så løb Matt Ritchie imellem Agger og Schmeichel og lavede et af karrierens letteste mål.

Landsholdsanføreren kom ikke med undskyldninger efter nederlaget mod skotterne.

- Jeg misforstår Schmeichel. Sådan er det. Det må selvfølgelig ikke ske. Jeg tror, han kommer ud, og han vil gerne have, jeg spiller den tilbage til ham. Det må ikke ske, men det sker en gang imellem. Vi mente to forskellige ting, men jeg skulle bare have sparket den væk. Hvis der skal tages et ansvar, så tager jeg det selvfølgelig, siger Daniel Agger til Kanal 5.

Skidt dansk start

Landsholdsanføreren mener dog ikke, han udover scoringen spillede nogen helt tosset kamp mod Skotland.

- Jeg har egentlig en god fornemmelse. Ved godt, jeg er med i det mål, men spiller ellers fint og vinder mine dueller, siger Daniel Agger, der ikke var tilfreds med den lidt for passive danske start på kampen, hvor Skotland dominerede.

- Det var ikke top, men jeg synes, vi kom bedre med. Vi startede skidt, ikke aggressive nok. Vi havde egentlig nogle chancer, hvor den hoppede og dansede inde i feltet, men den ville ikke ind over stregen. Så er det svært, siger Daniel Agger til Kanal 5.

Landsholdets næste opgave er i juni, hvor Åge Hareides mandskab deltager i en træningsturnering i Japan.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter