Bande-brøler af DBU Sponsorship

Dansk Boldspil-Unions sponsorafdeling indrømmer at have begået en fejl i forbindelse med salget af bandereklamer til landsholdets to seneste hjemmekampe i Parken.

Blandt andet i VM-kvalifikationskampen mod Grækenland havde DBU ved en fejl opstillet ulovlige bandereklamer. (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

Dansk Boldspil-Unions sponsorafdeling indrømmer at have begået en fejl i forbindelse med salget af bandereklamer til landsholdets to seneste hjemmekampe i Parken.

Her kunne både tilskuere og tv-seere se bandereklamer for et udenlandsk internet-pokerfirma.

Det er ulovligt. Og både i radio- og tv-sporten har Danmarks Idræts-Forbund kaldt det "skandaløst", at såvel DBU som de danske fodboldmestre Brøndby alligevel har haft bandereklamer for udenlandske spillefirmaer til deres hjemmekampe.

- DBU er uden skyld i denne sag, idet det er DBU Sponsorship, der som salgsfunktion for DBU har ansvaret for afsætningen af reklameskilte til landskampe i Danmark. Og så har vi begået den fejl i DBU Sponsorship ikke at forhindre opsætning af reklamer for bookingfirmaer rettet mod de udenlandske tv-signaler fra landskampene mod England og Grækenland, siger direktør, Mikael Overgård, fra DBU Sponsorship til DR Sporten og fortsætter:

- Fejlen skyldes, at vi ikke har fået indført en restriktion i vores internationale reklamekontrakter for denne branche, som er udstukket fra FIFA og DBU. Vi er erkender fejlen og får det rettet.

Facebook
Twitter