Bendtner: Det værste, der kan ske

Juventus-angriberen respekterer DBU's beslutning om bænke ham et halvt år, men kalder karantænen for 'det værste, der kan ske for en fodboldspiller.

(Foto: Kim Refslund © DR Sporten)

Nicklas Bendtner accepterer Dansk Boldspil-Unions beslutning om at give ham karantæne i det næste halve år på grund af spirituskørsel.

- Det gør mig utrolig ondt og rammer mig meget hårdt, at DBU har valgt at sætte mig af landsholdet det næste halve år, siger Nicklas Bendtner i en pressemeddelelse.

- Det her er det værste, der kan ske for en fodboldspiller. Jeg vil dog gerne understrege, at jeg fuldt ud respekterer DBUs beslutning, og at jeg vil arbejde hårdt på at komme tilbage til det landshold, jeg elsker, så hurtigt, det er muligt.

- Det her er dybt ulykkeligt. Jeg er dybt ulykkelig for min fejlvurdering lørdag nat, og jeg påtager mig det fulde ansvar, siger Bendtner.

Nicklas Bendtner havde i weekenden været i byen i København med en ven. Efter at have spist sushi var den skadede landsholdsangriber på sportsbar og cocktailbar inden han satte sig bag rattet i sin bil og dummede sig.

Den 25-årige landsholdsspiller har været skadet siden december, efter at han kom til skade i en pokalkamp for Juventus.

Bendtner er ejet af engelske Arsenal, men er i denne sæson udlejet til de italienske mestre.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter