Bendtner undskylder i U21-lejren

Flemming Serritslevs nye førsteangriber, Nicklas Bendtner, måtte give en undskyldning til sine holdkammerater ved lørdagens træning.

En ydmyg Nicklas Bendtner under dagens træning (Foto: Lars Møller © Scanpix)

Af DR Sportens udsendte reporter Mette Cornelius

Den 18-årige angriber havde været så skuffet over sin udskiftning en halv time før slutfløjt i fredagens kamp mod Holland, at han efter opgøret udtalte til den danske presse, at han følte, han var bedre på pladsen i front end topscorer Morten "Duncan" Rasmussen, og at udskiftningen af ham var forkert.

En udmelding, som Bendtner åbenbart fortrød over natten og undskyldte lørdag morgen.

Morten Duncan Rasmussen får en snak med Flemming Serritslev under træningen lørdag (Foto: Lars Møller © Scanpix)

Landstræner Flemming Serritslev er glad for, at hans nyeste stjerneskud har selvtillid, men diskussionen mellem Bendtner og Duncan skal overståes nu, og den skal klares mellem de to spillere selv. Det fortalte DBUs pressemedarbejder Jacob Wadland, der også hev de to angribere til side før lørdagens træning.

- Der var et behov for at fortælle Nicklas, at han skal være varsom med det, han siger. Hvis Duncan ikke var så rutineret, ville han sikkert blive irriteret, siger Jacob Wadland.

Et par af spillerne kunne ikke gennemføre lørdagens restitutionstræning i Portugal. Daniel Aggers venstre øje var stadig så hævet, at han ingenting kunne se. Lægerne er dog fortrøstningsfulde i forhold til kampen mod Ukraine på mandag, men så længe øjet er lukket, kan han ikke spille.

Også forsvarskollegaen Michael Jakobsen var på skånekost og er tvivlsom til næste kamp efter, at han fik et vrid i sin hofte i første halvleg af kampen mod Holland og måtte lade sig udskifte.