Bendtners drøm: Blandt fem bedste i verden

Angriberen Nicklas Bendtner har en drøm om at blive nomineret til en af de fem bedste spillere i verden.

Nicklas Bendtner sigter højt. (Foto: Anders Kjærbye © Scanpix)

Nicklas Bendtner drømmer om, at han kan blive så god, at det internationale fodboldforbund, Fifa, nominerer ham til en af verdens fem bedste spillere.

Det fortæller landsholdsangriberen i et interview med Dansk Boldspil-Unions (DBU) landskampmagasin forud for tirsdagens EM-kvalifikationskampen mod Portugal i Parken.

Der har på det seneste ikke været de store armbevægelser fra Nicklas Bendtner, men han tør stadig godt drømme stort, når han bliver bedt om at komme med den overskrift, han gerne så trykt i avisen.

- Jeg har jo rigtig mange drømme, men en overskrift, jeg ville være rigtig stolt af, og som betyder, at nu har jeg nået noget meget stort - ville nok være noget a la: "Bendtner med i kapløbet som verdens bedste spiller".

- At kunne blive blandt de fem, der indstilles som Fifa Player of the Year - det ville være en stor drøm, siger Bendtner til landskampmagasinet.

Sunderland-spilleren fortæller også, at han har oplevet at blive sat i bås i medierne, og det er ofte langt fra sandheden.

- Jeg ved jo, der er mange, der har en mening om mig, og jeg har da også oplevet at blive udstillet på nogle bestemte måder - så er jeg sådan eller sådan - jeg kan egentlig godt lide, at folk reelt ikke ved, hvordan jeg er.

- Men skal jeg beskrive mig selv med et ord, som folk måske ikke lige umiddelbart vil tro, er det nok, at jeg er en meget givende person, det betyder utrolig meget for mig, siger Bendtner.

Noget andet som også betyder meget for Bendtner var publikums opbakning, efter han havde scoret to mål i 2-0-sejren over Norge for en måned siden.

- Det var en fantastisk oplevelse at blive skiftet ud og få den salut, som hele Parken gav. Det var et meget specielt øjeblik for mig, og det betød rigtig meget - nok et af mine største øjeblikke i Parken.

- Det håber jeg, vi får igen mod Portugal - det ville være fantastisk. Men også de fans, der er med på udebane gør det rigtig godt. Ingen tvivl om, at det er med til at motivere os spillere lidt ekstra, forklarer han.

Facebook
Twitter