Boilesen glædeligt overrasket på nettet

Nicolai Boilesen havde ikke talt med Morten Olsen, men så på nettet at han er udtaget til A-landsholdet.

Boilesen så på nettet, at han er udtaget til A-landsholdet. (Foto: OLAF KRAAK © Scanpix)

19-årige Nicolai Boilesen fik en dejlig overraskelse, da han tjekkede sportsnyhederne på nettet i dag. Her kunne han nemlig læse, at han er blandt Morten Olsens udvalgte. Landstræneren havde ikke fortalt fodboldkometen fra Ajax den gode nyhed.

- Jeg har lige set det på nettet, og det er fantastisk, det er jo enhver fodbolddrengs drøm at få lov at repræsentere sit land. Det er et kæmpe skulderklap, siger Nicolai Boilesen til DR Sporten.

Boilesen er udtaget til en bruttotrup på 35 spillere, der dog skæres ned, inden EM-kvalifikationskampen mod Island den 4. juni. Får han chancen, bliver det formentlig på pladsen som venstre back, hvor det danske hold har haft stor uskiftning.

- Det er den position, jeg spiller i Ajax, så jeg håber da også, jeg kan spille der på A-landsholdet en dag. Hvornår det bliver, må tiden vise, siger Boilesen.

Det er gået gået stærkt for den tidligere Brøndby-spiller Boilesen, siden han fik sin debut på førsteholdet i Ajax i april.

- Det er svært at følge med nogle gange. For halvanden måned siden spillede jeg reserveholdskampe i Ajax. Men jeg holder benene på jorden og ved, jeg har en masse at lære endnu, siger han.

På søndag kan Ajax tage det hollandske mesterskab med en sejr over Twente.

- Det bliver en fantastisk kamp. Vi ville gerne have vundet pokalfinalen, men det her er meget vigtigere, pointerer Boilesen, der sidste weekend var med til at tabe pokalfinalen til netop Twente.

FacebookTwitter