Chr. Poulsen: FCK ligger ikke lige for

Christian Poulsen har kontraktudløb i Evian, og FCK har været nævnt som en mulig ny arbejdsgiver. Han lyder dog ikke som én, der er på vej hjem.

Christian Poulsen har formentlig mange valgmuligheder efter EM, men har haft det godt i Evian: Jeg har haft et rigtigt godt år i Frankrig i en lille klub, som virkelig har ambitioner. (Foto: © Claus Bech, Scanpix)

Christian Poulsen har kontraktudløb denne sommer og kan bruge sommerens EM-slutrunde som et udstillingsvindue.

FC København har været nævnt som en mulighed for midtbanespilleren, men det er ikke hans førsteprioritet.

- Umiddelbart er det Evian, der ligger og lurer, og så handler det måske også om, om der er andre muligheder. Jeg er rigtig glad for Evian, så hvis det skal være en anden udfordring, skal det være et eller andet, som virkelig tænder mig, og som jeg gerne vil have med, siger Christian Poulsen til Ritzau.

- Der skal en del til, før vi rykker igen. Vi har tre børn nu, og de går i skole i Frankrig nu, så det skal være noget rigtig spændende, før jeg vil skifte, fastslår Christian Poulsen.

Kunne det godt være i en af de ligaer, du har prøvet før?

- Det kunne det godt være, lyder det kortfattet fra Christian Poulsen.

Spekulationerne om, hvor den tidligere Liverpool- og Juventus-spiller spiller i næste sæson vil nok vare det meste af sommeren. Han ankom i dag til landsholdstræningen i Helsingør og har det fint med at være i venteposition i franske Evian.

- Jeg står helt frit til at gøre, hvad jeg vil. Og det har jeg det fint med. Jeg har haft et rigtigt godt år i Frankrig i en lille klub, som virkelig har ambitioner.

- Jeg har mødt nogle søde mennesker, som jeg har fået et forhold til. Så jeg føler også, at jeg har nogle forpligtigelser over for dem, siger Christian Poulsen.