Christian Eriksen: Vi må ikke blive naive mod Armenien

Christian Eriksen mener, at Danmark skal passe på, selvtilfredsheden ikke bliver for stor, efter sejren over Polen.

Christian Eriksen lavede et fremragende langskudsmål mod Polen.

Det var en forrygende aften for Danmark, da Polen blev sendt hjem med et nederlag på 4-0 fredag aften.

Men allerede i aften venter Armenien i den næste, vigtige VM-kvalifikationskamp.

Og her skal Danmark passe på, at de ikke kommer til at tage for let på opgaven, efter den flotte sejr over verdensranglistens nummer fem.

- Det er næste skridt, at vi skal slå Armenien. Vi skal selvfølgelig tage den selvtillid med, som vi fik fra kampen mod Polen, men vi skal ikke blive naive. Vi ved, at Armenien er et stærkt hold. Vi har mødt dem før, hvor de har overrasket os. Så det skal vi sørge for, at de ikke gør i dag, siger Christian Eriksen, der lagde op til tre mål og scorede et enkelt i den flotte sejr over Polen.

- Nu skal vi ned og spille en god kamp og tage de tre point igen, så vi kun har to skridt mere at tage, før vi er tæt på.

Armenien kan overraske

Danmark har mødt Armenien fem gange i kvalifikationssammenhæng indenfor de seneste fire år.

Danskerne har vundet tre af kampene, mens Armenien har vundet en enkelt. Tilbage i 2013 slog de Danmark.

- De fleste landshold er gode på hjemmebane og får lidt ekstra procenter. Det gør Armenien også. Vi har det i hvert fald lige lidt sværere på udebane. Måske er det forholdene, måske er det måden de spiller på, eller hvordan vi rammer dagen. Det ved jeg ikke. Men det handler om, at vi skal tage mange ting med fra kampen mod Polen, og så skal vi ned at forbedre det, så vi også kan slå Armenien, fortsætter Eriksen.

- Jeg håber, vi viser, at vi rigtig, rigtig gerne vil vinde kampen. Men jeg tror også Armenien kommer med noget, selvom de ikke rigtig kan nå noget i kvalifikationen. Det er stadig en landskamp, og så vil du altid gerne vise dig frem. Så vi skal være klar på, at de gerne vil spille med os. Så vi skal kunne spille lige op med dem og straffe dem, når vi får chancerne. Som vi også gjorde mod Polen, lyder det videre.

Inden kampen mod Danmark har Armenien syv point op til Danmark og Montenegro, der kæmper om andenpladsen i gruppen.