Christian Poulsen er rejst hjem

Christian Poulsen forlod søndag formiddag den danske landsholdslejr. Også karantæneramte Leon Andreasen og skadede Kasper Bøgelund har forladt truppen. Brian Priske er indkaldt.

Christian Poulsen er rejst hjem til Sevilla. (Foto: Lars Møller © Scanpix)

Stemningen var mat og nedtrykt, da fodboldlandsholdet søndag formiddag forsøgte at løbe lidt af skuffelsen fra skandalekampen mod Sverige i Parken ud af kroppen på holdets faste træningsbane i Vedbæk.

En af opgørets hovedpersoner, Christian Poulsen, var imidlertid ikke med i flokken af danske spillere.

- Eftersom Christian fik rødt kort og derfor ikke kan være med i Letland på onsdag, har den sportslige ledelse besluttet sig for at trække ham helt ud af træningen. Han rejser hjem og står ikke mere til rådighed for pressen, forklarede Dansk Boldspil-Unions informationschef, Lars Berendt.

Poulsen kaldt til samtale

Landstræner Morten Olsen havde allerede søndag morgen haft en personlig samtale med Christian Poulsen, der ved stillingen 3-3 slog svenske Marcus Rosenberg i maven, hvilket udløste både rødt kort og straffe til Sverige.

- Hvad jeg præcist har sagt bliver mellem Christian og mig, men han har undskyldt over for holdet. Det hjælper os desværre ikke, sagde Morten Olsen, der dog mere end antydede, at Christian Poulsen bliver smidt af landsholdet, hvis han forløber sig igen.

Selv om EM-kvalifikationskampen mod Sverige blev afblæst, efter en tilskuer løb ind på banen og overfaldt opgørets tyske dommer, står udvisningen til Christian Poulsen ved magt. Det samme gør i øvrigt en advarsel til Leon Andreasen, som gør, at målscoreren til 3-3 ligeledes har karantæne på onsdag i Riga.

Leon Andreasen var med til søndagens formiddagstræning.

- Det var en meget surrealistisk oplevelse. Jeg så ikke selv, hvad der skete i situationen med Christian, men det er vildt ærgerligt, at vi kommer tilbage i kampen uden at få noget ud af det. Nu kommer det ikke til at stå nogen steder, lød det fra Leon Andreasen.

Efter træningen rejste han også hjem, og det samme gjorde Kasper Bøgelund, der er skadet i læggen. I stedet er Brian Priske indkaldt.

Facebook
Twitter