Dansk tekniker: Jeg er Pione, og jeg kan lide at drible

Pione Sisto nyder sin rolle på holdet, hvor han kan vise sin tekniske evner på kanten.

Driblestærke Pione Sisto nyder sin rolle på landsholdet. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

4-0-sejren over Polen var en vidunderlig dansk triumf, og for Pione Sisto var det faktisk hans første sejr i den rød-hvide trøje. Den danske dribler nød da også oplevelsen i Parken.

- Det var fantastisk - og selvfølgelig for mig, for det er længe siden, jeg har spillet for landsholdet. At få lov at starte inde mod Polen og vinde på den måde, det var dejligt at være en del af, siger Pione Sisto til DR.

I den danske offensiv er Sisto et teknisk indslag blandt store brød som Nicolai Jørgensen og Andreas Cornelius, og det passer ham glimrende at have den rolle.

- Vi har de to store drenge, og jeg er den lille, der forsøger at løbe omme bagved og være klar til andenboldene, for de er jo gode til at holde på den. Jeg er jo ude på kanten. Jeg er jo Pione, og jeg kan lide at drible, så jeg skal havde den derude og gøre, hvad jeg kan en mod en. Det forsøgte jeg at vise, og det var jeg ikke bange for, siger Sisto.

Celta Vigo-spilleren Pione Sisto og resten af det danske landshold skal allerede i aktion igen i morgen mandag, når det gælder Armenien på udebane i VM-kvalifikationen.

FacebookTwitter