DBU ændrer billetsystemet

Det kommer fremover til at koste mellem 150 og 650 kroner at komme i Parken og se Morten Olsens udvalgte.

DBU vil gerne have flere folk i Parken til landsholdets hjemmekampe og ændrer billetsystemet. (Foto: Claus Bech © Scanpix)

Fremover vil det være muligt at komme i Parken og se det danske landshold for ned til 150 kroner.

DBU har i dag indført nye billetpriser, og det betyder, at når Danmark tager imod hold på niveau med Armenien, som bliver første modstander i kvalifikationen til EM i Frankrig 2016, så er prisen sat derefter.

De billige billetter til 150 kroner er dog med begrænset udsyn og altså mod de mindst attraktive hold. Når den stærkeste modstander i Danmarks kvalifikationsgruppe Portugal kommer forbi København, så vil de billigste billetter med begrænset udsyn stå i 225 kroner, mens man må hoste op med 575 kroner for de bedste pladser i Parken.

- Vi har i DBU gennem længere tid arbejdet målrettet på en ny fan- og billetstrategi, der giver fans endnu bedre og billigere muligheder for at følge det danske landshold. Det betyder, at der nu er langt flere tilbud til de fans, der loyalt støtter landsholdet samt en langt større prisfleksibilitet afhængig af, hvilken kamp vi spiller, siger kommerciel direktør i DBU, Katja Moesgaard, til dbu.dk og fortsætter:

- Oplevelsen er en helt anden, når der er et fyldt stadion, og det stiller krav til os, når vi fremover skal skabe oplevelser for vores fans udover selve spillet på banen. Vi håber selvfølgelig, at de mange nye billetmuligheder og fantilbud får danskerne til at fylde Parken.

Sæsonkort til Parken

Kampen mod Portugal bliver den dyreste i dette landskampår, da de er placeret i kategori B. Danmark har ingen planlagte kamp i den dyreste kategori A, hvor priserne svinger fra 250 kroner til 650 kroner. Det nye prissystem kan nærstuderes her.

Fremover vil det også være muligt at købe sæsonkort til alle Danmarks kampe i EM-kvalifikationen frem mod EM i Frankrig. Her sparer man 20% i forhold til normalprisen på billetter.

Underskud i DBU

DBU fik i regnskabsåret 1. november til 31. oktober 2013 et underskud på 9,9 milliioner kroner. En af årsagerne til det var, at indtægterne fra A-landsholdet ikke levede op til det forventede. 8,7 millioner kroner hev A-landsholdet hjem, hvor der var budgetteret med 12,9 millioner kroner.

Skuffende tilskuertal i VM-kvalifikationskampene mod Armenien og Malta Parken var en del af forklaringen.

DBU har budgetteret med underskud i omegnen af 3-4 millioner kroner i indeværende regnskabsår.

Facebook
Twitter