DBU-direktør: Spillerforening optrapper konflikt

Spillerforeningen havde en advokat fra LO med ved dagens møde, og det ser DBU som en optrapning af konflikten.

Claus Bretton-Meyer (t.v.) mener, at Spillerforeningen optrappede konflikten ved dagens møde. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Dansk Boldspil-Union (DBU) og Spillerforeningen mødtes tidligere i dag for at genoptage forhandlingerne omkring et nyt udspil omkring en lønaftale for landsholdsspillerne.

Parterne måtte dog gå hver til sit uden at have fået gang i egentlige forhandlinger.

- DBU følte sig pikeret over, at spillerforeningen har en advokat fra LO (Landsorganisationen i Danmark) med til mødet.

- Vi følte det som en optrapning af konflikten. Vi kom derfor ikke tættere hinanden ved dagens møde, udtaler DBU's administrerende direktør Claus Bretton-Meyer.

Afventer repræsentatskabsmøde

DBU's repræsentantskab står foran et møde, hvor Claus Bretton-Meyer skal forelægge indholdet af dagens møde for de øvrige medlemmer.

- Vi skal mødes i DBU's repræsentantskab allerede i morgen i Odense. Så må vi se, hvad der sker derefter, tilføjer den administrerende direktør.

DBU har givet spillerne frist til 2. marts til af afgøre, hvorvidt de i fremtiden vil stå til rådighed for landsholdet. Denne frist står stadig ved magt.

Spillerforeningens oplevelse af dagens begivenheder var, at DBU ikke er klar til at få realitetsforhandlinger i gang med det samme, men at de ville vende tilbage efter deres repræsentantskabsmøde. Det fortæller Spillerforeningen i en pressemeddelse.

Næste opgave for det danske landshold er en venskabskamp mod USA i Aarhus d. 25. marts.