DBU fyrer kommunikationschef Lars Berendt

DBU's kommunikationschef Lars Berendt er blevet opsagt efter 22 års ansættelse.

(Foto: Jeppe Michael Jensen © Scanpix)

Efter samtale med DBU's administrerende direktør Claus Bretton-Meyer fredag formiddag er DBU's kommunikationschef Lars Berendt opsagt fra sin stilling. Det skriver fodboldforbundet i pressemeddelelse.

- Det er aldrig en nem beslutning at stoppe samarbejdet med en person, der har været ansat i en virksomhed i 22 år, og det er vigtigt for mig at understrege, at det er en strategisk beslutning om nytænkning, der medfører, at vores veje skilles, siger Claus Bretton-Meyer og uddyber.

- DBU har grund til at sige Lars Berendt tak for en stor og mangeårig indsats, hvor han har haft ansvaret for udarbejdelse og implementering af DBU's interne og eksterne kommunikation.

- Lars har igennem alle årene arbejdet med stort engagement og varetaget DBU's interesser med stor ildhu. Hans faglighed har været med til at etablere DBU som et professionelt brand og hjulpet DBU i transitionen fra forening til professionel virksomhed, slutter Claus Bretton-Meyer.

Lars Berendt skriver i en sms til DR Sporten, at han først skal tale med sin advokat, før han kan komme med en udmelding.

Jacob Wadland er midlertidigt konstitueret som leder af DBU's kommunikationsafdeling. Stillingen som ny kommunikationschef vil blive slået op snarest muligt.

Facebook
Twitter