DBU har kun fået 40 albanske billetter

Næsten ingen albanske tilskuere har valgt at returnere deres billetter til landskampen på fredag.

Næsten ingen albanske tilhængere har returneret deres billetter til Danmark-Albanien. (Foto: Claudio Villa © 2014 Getty Images)

Overraskende få albanere har gjort brug af muligheden for at returnere en billet til fredagens landskamp mellem Danmark og Albanien. Ifølge Uefas regler må albanske fans nemlig ikke befinde sig på de danske tilskuerafsnit.

- Der har været 30-40, der har meldt sig og returnerede deres billetter. Vi har givet dem pengene tilbage, og har så kunnet sælge de billetter til danske fans som har stået på venteliste, fortæller kommunikationschef Jakob Høyer.

DBU anslår, at op imod 4000 albanske fans har billet til de danske tilskuerafsnit, så nu risikerer mange at blive afvist ved indgangen.

Afviste fans kan se med på storskærm

Her har man i øvrigt etableret et ekstra indgangspunkt, så der er bedre mulighed for at tjekke om der kommer tilhængere med albanske trøjer og billetter til de danske afsnit.

- Hvis de kommer ind for at heppe på det albanske hold, så kan vi se os nødsaget os til at afvise dem ved indgangen til Parken, siger Jakob Høyer, der ikke ønsker at blande de to holds tilhængere på tribunerne.

- Det er for risikabelt både for dem selv og for de danske fans.

DBU har arrangeret, at afvise albanere kan se kampen på en storskærm i Fælledparken lige ved siden af stadion og tror desuden på, at kampen kan afvikles uden ballade.

Politiet betragter opgøret som en højrisikokamp og vil derfor møde talstærkt op – ligesom når FC København og Brøndby mødes.

Danmark-Albanien spilles fredag klokken 20:45 og kan følges direkte på dr.dk/sporten og på P3, hvor kampen kommenteres uden afbrydelser.