DBU henter elitechef i Brøndby

Kim Hallberg er ny elitechef i Dansk Boldspil-Union. Han er hentet i Brøndby.

Kim Hallberg er DBU's nye elitechef. (© dbu.dk)

Dansk Boldspil-Union (DBU) har ansat 38-årige Kim Hallberg som ny elitechef, oplyser unionen på sin hjemmeside.

Han erstatter den tidligere landsholdsspiller John Helt, der blev fyret fra posten i september sidste år.

Kim Hallberg er hentet i Brøndby, hvor han har haft en stilling som teammanager. Tidligere har han været i DBU som talentudviklingskoordinator og som landsholdssekretær for U21-landsholdet.

Efter fyringen af John Helt har Peter Rudbæk fungeret som konstitueret elitechef, som er øverste ansvarlig for DBU's berømte "røde tråd" og alle landsholdene.

Rudbæk, der er trænerudviklingschef, og Hallberg udgør nu ledelsen af DBU Elite. Den nye talentudviklingschef, som snart præsenteres, kommer også til at indtræde i DBU Elites ledelse.

Kender DBU indefra

Claus Bretton-Meyer, administrerende direktør i DBU, ser frem til samarbejdet med Kim Hallberg.

- Elite- og talentarbejdet er afgørende for dansk fodbold, og derfor er det afgørende med en person med bred indsigt og godt netværk.

- Begge dele har Kim, der tilmed kender DBU indefra og derfor hurtigt kan skabe resultater i samarbejde med de mange forskellige aktører på området, siger Bretton-Meyer.

Kim Hallberg er stolt over at have fået jobbet som elitechef.

- Som administrativ medarbejder er dette job vel det tætteste, man kan komme på selv at trække den røde trøje over hovedet.

- Jeg brænder for fodbold, talentudvikling og arbejdet med at skabe resultater sammen med holdet af kompetente og erfarne kolleger. Jeg glæder mig til de mange udfordringer, siger han.

/ritzau/

Facebook
Twitter