Det skriver udlandet om os: 'Kun et usandsynligt sammenbrud kan adskille Danmark fra VM'

De udenlandske sportsmedier roser Danmark efter storsejren over Israel tirsdag aften.

Landstræner Kasper Hjulmand jubler. Igen. Det har han gjort en del gange i VM-kvalifikationen allerede. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Ritzau Scanpix)

Det går jo egentlig meget godt for landets fodboldherrer, eller som de skriver hos det tyske medie Kicker: 'Danmark er fortsat målestokken for alt i VM-kvalifikationen'.

Ubesejrede og med maksimumpoint efter seks kampe. En målscore på svimlende 22-0.

Herunder kan du få et overblik over, hvad de europæiske sportsmedier skriver om danskernes 5-0 sejr over Israel tirsdag aften.

England

Mikkel Damsgaard spillede endnu en god kamp i landsholdstrøjen tirsdag aften. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Ritzau Scanpix)

I England havde nyhedsbureauet Reuters, der leverer telegrammer til hele verden, svært ved at komme uden om en ung knejt fra Jyllinge. Mikkel Damsgaards 'fremragende playmakeregenskaber' lagde fundamentet for Danmarks 5-0 bøllebank til Israel. Simpelthen.

- 21-årige Damsgaard var igen det kreative omdrejningspunkt, og det var hans skud, som blev pareret ind til Yussuf Poulsen, der scorede åbningsmålet i det 28. minut, skriver Reuters.

Skotland

En hånd på hjertet. Tilskuerne i Parken sang med under nationalmelodien tirsdag aften. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Ritzau Scanpix)

For en uge siden var skotterne en tur i Danmarks fodboldmaskineri, da de tabte 0-2 i Parken. Og den danske puljemodstander bemærkede da også, at gruppens tophold buldrede videre.

Det skotske medie, The Scotsman, mener, at danskerne er stukket af.

Tyskland

Tyskerne elsker fodbold, og når nogen tilmed er gode til det, anerkender de det også.

Herunder kan se du, hvad fodboldmagasinet Kicker skriver om 5-0 sejren til Danmark.

Kicker fremhæver, at danskerne, selvom opgøret reelt fandt sin afgørelse ved Skov Olsens 3-0 mål, fortsatte med at mose på.

- Alligevel kom danskerne sultne ud af omklædningsrummet og jagtede flere mål, skriver mediet.

Norge

Norske medier kan også andet end at skrive lange kærlighedserklæringer til angrebskometen Erling Braut Haaland.

Sverige

Italien

De er glade for Simon Kjær og Andreas Skov Olsen i Italien. (Foto: (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix))

De optræder med dansk pas, men i støvlelandet har de alligevel fået en smule ejerfornemmelse over et par af danskerne. Især Simon Kjær og Andreas Skov Olsen, der spiller i henholdsvis AC Milan og Bologna.

Østrig

Spanien

Kan I tåle mere dansk ros? Okay, så får I også denne fra spanske Marca. Ifølge den velansete sportsavis er Danmark 'det bedste hold i den europæiske kvalifikation'.

Ja tak.

- Kun et usandsynligt sammenbrud kan adskille Danmark fra VM i et ubesejret gruppespil, hvor danskerne også har scoret 22 mål uden at lukke nogen ind, skriver Marca.

FacebookTwitter