Efter samtale med Hareide: Bendtner ikke med på landsholdet

Nicklas Bendtner har i samråd med Åge Hareide meldt afbud til de kommende landskampe.

Nicklas Bendtner tager en pause på landsholdet. (Foto: Carl Recine © Scanpix)

Nicklas Bendtner er ikke med på landsholdet, når Åge Hareide udtager sin trup i dag klokken 13. Det skriver Nicklas Bendtner i en meddelelse, der er sendt til DR Sporten af angriberens rådgiver Elisa Lykke.

- Efter en god og konstruktiv samtale med Åge Hareides, er vi sammen kommet frem til, at jeg ikke deltager i de kommende landsholdskampe, skriver Nicklas Bendtner og fortsætter:

- En måned uden spilletid og en meget svær situation for mig i Wolfsburg, har gjort, at jeg i samarbejde med Åge har valgt at melde afbud. Det er med stort vemod, men jeg ønsker at præsentere mig selv bedst muligt for holdet og desværre kan jeg ikke levere det som det kræver på nuværende tidspunkt, skriver Bendtner.

Ikke optimalt

Nicklas Bendtner har ikke været en del af Wolfsburgs trup i et par måneder og har derfor ikke fået spilletid. Det flugter ikke med at spille på landsholdet.

- Det ville ikke være en optimal platform at starte op på med det nye landshold. Alle ved forhåbentligt, hvor meget landsholdet betyder for mig, og at jeg altid vil være til rådighed, så længe jeg spiller, for at repræsentere Danmark - det er en stor ære at bære vores farver, skriver han.

Nicklas Bendtner ser dog frem til at vende tilbage på det landshold, der har fået ny trænerstab.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Åge og Jon i fremtiden, og jeg ønsker holdet held og lykke med de kommende kampe.