FCK-slovak: ’Har aldrig oplevet noget lignende’

Jan Gregus og Slovakiet havde det svært mod et defensivt indstillet dansk hold på en sløj bane.

Slovakiets Jan Gregus håber ikke, at andre landshold skal udsættes for samme oplevelse. (Foto: Dr Sporten © dr)

Danmark tabte 3-0 til Slovakiet onsdag aften, men med et alternativt landshold af divisionsspillere kunne nederlaget have været endnu større. Danmark undgik en øretæve, og slovakkerne fik sig en sær oplevelse.

FC København-spilleren Jan Gregus, der blev skiftet ind for Slovakiet, havde en fin oplevelse mod de danske amatører.

- Vi ville gå til opgaven som en normal kamp mod Danmark. Det er lige meget, hvem vi skulle møde, for dette var en vigtig test inden den næste vigtige kamp mod Ukraine i Nations League, siger Jan Gregus til DR.

- Måske troede folk, at vi ville slå dem 10-0, men det er ikke nemt, når de forsvarer sig med 10 mand, og banen ikke var den bedste. Men det var en fin test.

- Vi har aldrig oplevet noget lignende. Det var første gang for alle spillere på vores hold. Det var lidt mærkeligt, men sådan er det nu engang.

Selvom kampen ikke blev den skandaløse oplevelse, man kunne have frygtet, håber Jan Gregus alligevel, at andre nationers landshold ikke skal udsætte for det samme.

- Jeg ved ikke, om de får løst situationen, og om de kommer til at spille i Nations League. Ud fra hvad jeg har hørt de seneste dage, så ser det stadig ikke godt ud mellem spillerne og forbundet, men forhåbentlig går det i orden. Sådan noget her bør ikke ske igen, siger FCK’eren.

Danmark har en ny landskamp allerede på søndag. Her venter Wales i Nations League. Du kan følge opgøret på Kanal 5, i LIGA på P3 eller i tekst her på dr.dk/sporten.

Facebook
Twitter