Hareide debuterer som landstræner i marts

Åge Hareide og landsholdet skal en tur til Skotland i slutningen af marts.

Fodboldlandsholdet skal spille to testkamp i marts. (Foto: JOHANNA LUNDBERG © Scanpix)

Åge Hareide indleder sin tid som dansk landstræner med to testkampe, hvoraf en ene skal spilles på udebane mod Skotland den 29. marts. Den anden kamp er endnu ikke faldet på plads, men det bliver sandsynligvis en hjemmekamp, der spilles inden kampen i Skotland, så Åge Hareide kan debutere på dansk jord. Det skriver DBU.

- Åge Hareide skal naturligvis bruge kampene til at se spillerne an og teste forskellige konstellationer, så han har det hold klar, der skal spille Danmark til VM, når kvalifikationen starter til september. Så vi går et spændende forår i møde, siger DBU's elitechef Kim Hallberg.

Åge Hareide, der har afløst Morten Olsen, har første arbejdsdag som dansk landstræner den 1. marts. Allerede den 21. marts mødes han med sine spillere, og så debuterer han altså relativt få dage efter.

Foruden de to kampe i marts kan fodboldlandsholdet komme til at spille flere testkampe i løbet af foråret. Da Danmark ikke er kvalificeret til EM i Frankrig vil holdet sandsynligvis blive en populær testmodstander for de nationer, der formåede at spille sig til slutrunden.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve