Hareide: Nørgaard kan blive interessant for A-landsholdet

Christian Nørgaard spillede en god kamp for U21-landsholdet mod Italien, og det blev bemærket af landstræner Åge Hareide.

Christian Nørgaard i nærkamp med Italiens Marco Benassi under søndagens kamp ved U21 EM. (Foto: Janek Skarzynski © Scanpix)

Selvom det danske U21-landshold i aftes indledte EM med et nederlag på 2-0 til Italien, så var alt ikke skidt i opgøret.

Christian Nørgaard skilte sig nemlig positivt ud med sin præstation på midtbanen, hvor han spillede hurtigt og kontant. En præstation som landstræner for A-landsholdet, Åge Hareide, var imponeret over.

- Jeg kunne lide Nørgaards spil på banen. Han spillede godt. Han spillede den rolle, som han også gør i Brøndby på en meget, meget god måde.

- Han spillede hurtigt fremad, han er god i genpresset og han er stærk i duellerne. Og det sidste var godt, fordi han spillede overfor spillere på det italienske landshold, som spiller Serie A uge efter uge, og der var det godt at se en fra Superligaen gå til den, siger nordmanden her dagen efter kampen mod Italien.

God udvikling

Hvis Christian Nørgaard fortsætter på samme måde, kan han også snart skrive A-landsholdsspiller på cv’et.

- Måske så savner vi i Danmark den type spiller, som kan give holdet en rigtig god balance.

- Jeg synes, han har haft en fantastisk fin udvikling i Brøndby igennem sæsonen, han har spillet stabilt godt. Hvis han fortsætter den udvikling, så bliver han også interessant for landsholdet, konkluderer Åge Hareide.

Det danske U21-landshold spiller næste gruppekamp ved EM på onsdag. Her er modstanderen Tyskland.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk