Hareide om ny Bendtner-episode: 'Det er trist for Nicklas'

Landstræner Åge Hareide forventer af sine spillere, at de er forbilleder, og derfor kan Nicklas Bendtner ikke fortsætte på landsholdet, hvis han bliver dømt for vold.

Åge Hareide kan ikke se Nicklas Bendtner fortsætte på det danske landshold, hvis han bliver dømt for vold. (Foto: Bo Amstrup © Scanpix)

Der er aldrig stille om Nicklas Bendtner.

Den danske angriber, der til daglig gør sig i norske Rosenborg, og som har scoret 30 mål i 81 kampe for Danmark, har rodet sig ud i endnu en sag, der ikke omhandler præstationerne på banen.

Natten til søndag klokken 02.41 modtog Københavns Politi nemlig en anmeldelse fra Dantaxi angående et overfald på en hyrevognschauffør, som Nicklas Bendtner skulle have begået.

Det bekræftede Dantaxi til BT søndag eftermiddag.

En trist sag, især for Nicklas Bendtner, hvis man spørger Åge Hareide.

- Det er trist for Nicklas, for han er en god dreng, og han har været fantastisk fin at have i truppen, når han har været med. Han spreder godt humør og glæde, og han er en god fodboldspiller, så det er trist at han skal havne i den slags episoder, siger Åge Hareide.

Kan ikke spille på landsholdet

I forbindelse med Nations League kampen mod Wales udtalte Åge Hareide, at skulle Nicklas Bendtner blive dømt for vold, så vil det ikke være muligt for ham at spille for det danske landshold.

Den holdning har Åge Hareide ikke tænkt sig at ændre på. Det handler om at være et forbillede.

- Der er kommet forskellige versioner af sagen. Jeg kan sige, på et generelt niveau, at vi ikke kan have voldsdømte spillere til at spille på det danske landshold. Vi skal være forbilleder for unge mænd og kvinder, så det går ikke, siger Åge Hareide.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk