Hareide: Skal have talt ud med Bendtner

Landstræner Åge Hareide vil se Nicklas Bendtner an og få sig en god snak med den kontroversielle angriber.

Nicklas Bendtner har ikke fodboldkamp siden februar og er siden blevet løst fra sin kontrakt med Bundesliga-klubben Wolfsburg. Alligevel valgte landstræner Åge Hareide onsdag at udtage angriberen til en træningssamling forud for træningsturneringen Kirin Cup i Japan i juni.

Bendtner er sammen med Nicolai Boilesen, Stephan Andersen, Andreas Bjelland og Simon Poulsen for en kort stund tilbage til den danske landsholdslejr.

Nicklas (Bendtner, red.) træner jo med FC København nu. Hans fysiske form er måske også bedre nu end tidligere i foråret.

- Det er en træningssamling og ikke en kamp, og det er vigtigt, at vi får set ham an, talt med ham og får fortalt ham, hvad vi ønsker af ham, forklarer Åge Hareide til DBU.

Kender deres kvaliteter

Ligesom Nicklas Bendtner er også Nicolai Boilesen faldet i unåde i sin klub og den tidligere anfører i Ajax Amsterdam har derfor ikke været omkring førsteholdet i denne sæson.

- Når de (Bendtner og Boilesen, red.) spiller for deres klubhold, så har de kvaliteter, som gør dem gode nok til den danske landsholdstrup. Det ved vi.

- Nicklas har også en fantastisk scoringsstatistik og Boilesen er en meget dygtig venstreback. Vi har Riza og Jonas på samme position, men vi har behov for flere mand, da vi kan få skader og formsvigt. Det er vigtigt, at vi har de bedste med, lyder det endvidere fra landstræneren.

Træningssamlingen foregår inden Kirin Cup, der afvikles fra d. 3. til d. 7. juni.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk