Hierro siger undskyld til Schmeichel

Fernando Hierro siger nu 'undskyld' til Peter Schmeichel for det mål, han scorede i VM-kvalifikationskamp i Sevilla den 17. november 1993.

Fernando Hierro jubler efter scoringen mod Danmark i Sevilla 1993 (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Fernando Hierro siger nu 'undskyld' til Peter Schmeichel for det mål, han scorede i VM-kvalifikationskamp i Sevilla den 17. november 1993.

Målet burde nemlig aldrig være blevet godkendt, da José Maria Bakero ulovligt stoppede Peter Schmeichel, da han gik ud efter bolden. Da dommerens fløjte var tavs, kunne Hierro i stedet heade bolden i netmaskerne.

- Bagefter krammede jeg Bakero, og han spurgte mig, om jeg havde set det frispark, han lavede på Schmeichel. Der var kæmpe frispark, siger Hierro i dag til B.T.

Han fortæller, at spanierne undrede sig over, at en lille fyr som Bakero kunne skubbe til 'en kæmpe som Schmeichel.'

- Men det var fordi, Schmiechel var fokuseret på at gribe bolden, og derfor kom han let ud af balance. Vi har tit tænkt på at sende et par flasker vin til Schmeichel for at sige et forsinket undskyld. Men du må endelig hilse og undskylde. Bedre sent end aldrig, siger Hierro til B.T.'s journalist.

Den danske keeper var heller ikke i tvivl om, at han blev snydt for et frispark, da han kommenterede situationen efter kampen i 1993:

- Der var klart frispark. Jeg blev bremset på vej ud til bolden af en spansk spiller. Ellers havde jeg grebet den, sagde den danske målmand.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53abe7246187a210f0b4f9abhttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53abe7246187a210f0b4f9aehttp://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53297053a11f9d0c6c2a8602

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk