Kanal 5 om landsholdsaftale: Glade på seernes vegne

Landsholdet og DBU er blevet enige om en midlertidig aftale.

I stedet for Christoffer Haagh og Christian Offenberg bliver det nu Simon Kjær og Kasper Schmeichel man kan være heldig at se på søndag. (Foto: © Carlos Barria, Scanpix)

Discovery, der har rettighederne til søndagens venskabskamp mellem Danmark og Wales, er glade for at have det rigtige landshold tilbage.

- Helt kort sagt, så er vi er glade på vegne af de danske fans og seere for, at Danmarks første kamp i Nations League mod Wales afvikles med det stærkest mulige danske landshold, skriver Christian Kemp, direktør i Discovery Networks Danmark, i en mail til DR Nyheder.

Torsdag aften meldte DBU, at de var blevet enige med landsholdet om en midlertidig aftale, der betyder at Eriksen, Schmeichel og de andre er tilbage i den rød-hvide trøje på søndag.

Der var ellers rigeligt at glæde sig over for Kanal 5 og Discovery efter et kig på seertallene for onsdagens kamp mellem det slovakiske landshold og de danske reservers reserver. Det var nemlig den mest sete venskabskamp med landsholdet, kanalen nogensinde har vist.

Hele 624.000 seere så i gennemsnit med, oplyste Discovery således. Men de er glade for at have VM-holdet tilbage.

- Vi glæder os til at sende fra de danske VM-heltes retur til græsset, når kampen bliver fløjtet i gang på søndag, skriver Christian Kemp.

Landskampen bliver sparket i gang klokken 18 søndag i turneringen 'Nations League', hvor der er en EM-plads på spil.