Kaptajn Kjær om ansættelsen: 'Forhåbentlig giver det arbejdsro'

Landsholdsanføreren Simon Kjær oplyser, at landsholdet vil gøre deres bedste for at give Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson den bedste afsked.

Simon Kjær håber, at man nu kan få arbejdsro på landsholdet til at føre Danmark til EM-slutrunden med Åge Hareide i spidsen. (Foto: Lee Smith © Scanpix)

Det var noget af en bombe, da DBU i dag pludselig præsenterede Kasper Hjulmand som ny landstræner for det danske landshold fra sommeren 2020.

Det var også en kæmpe overraskelse for landsholdsanføreren Simon Kjær, der netop har forladt landsholdskammeraterne for to dage siden, efter man havde slået Georgien 5-1 i EM-kvalifikationen.

Men efter overraskelsen kigger Simon Kjær nu fremad mod de kommende kampe i kvalifikationen.

- Jeg håber, at snakken om det her lukkes ned nu, så vi kan få arbejdsro, når vi mødes næste gang til de vigtige EM-kampe og bare kan fokusere på det, vi alle gerne vil, og det er at skaffe gode resultater i landskampene, forklarer Simon Kjær til Ekstra Bladet.

Han siger ikke noget til ansættelsen af Kasper Hjulmand og Morten Wieghorst. I stedet har landsholdsanføreren fokus på, at Danmark skal kvalificere sig til EM-slutrunden med det nuværende trænerteam i spidsen.

- Det ændrer ikke noget på situationen lige nu, og det er jo gået supergodt med 28 kampe i træk uden nederlag til dette hold under Åge. Vi er professionelle og vil gøre alt for at arbejde hårdt for Åge og Jon - og for med EM-kvalifikation og en god indsats ved slutrunden vil give dem den flotte afsked, de fortjener, siger han.

Sidste gang Danmark tabte en kamp i ordinær spilletid med Åge Hareide i spidsen var den 11. oktober i 2016 mod Montenegro.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk