Kjær og Schmeichel frygter ikke danske buhråb: ’Vi må bare spille godt’

Danmark spiller deres første landskamp efter konflikten, men spillerne frygter ikke utilfredse danske fans.

Kasper Schmeichel og Simon Kjær frygter ikke buhråb fra de danske tilhængere. (Foto: Matthew Childs © Scanpix)

Den seneste uge har ikke skabt den mest positive omtale omkring det danske fodboldlandshold. Befolkningen har undret sig over, hvorfor det ikke var muligt at blive enige om en aftale mellem DBU og Spillerforeningen.

På de sociale medier har folk endda kaldt landsholdsspillerne for ’grådige’ og ’griske’. Det er noget, som landstræner Åge Hareide finder uretfærdigt, men utilfredsheden eksisterer altså i befolkningen.

Alligevel er Ceres Park i Aarhus udsolgt søndag, når Danmark spiller mod Wales, men kommer publikum udelukkende til at støtte de danske spillere, og eller vil der også falde råb fra tribunerne imod dem?

- Jeg frygter ikke, at folk buher af os. Vi kan kun forberede os på kampen, og hvis vi spiller godt og vinder, så skal de nok støtte os. Så det bekymrer mig ikke, siger landsholdets anfører Simon Kjær.

Den holdning bliver delt af en anden general i det bagerste geled på landsholdet. For Kasper Schmeichel handler det nemlig ligeledes om at levere en god indsats. Hvis det sker, så skal opbakningen nok komme automatisk.

- For os handler om at vinde og spille godt, og så er jeg sikker på, at alle nok skal bakke op om os. Jeg tror, at alle forstår, at det har været en svær uge, men det er bare en del af livet nogle gange, så for os handler det bare om at komme videre, siger Kasper Schmeichel.

- Vi havde en rigtig god træningssession i går, hvor alt gik godt. Så vi skal nok være klar, forklarer han.

For Simon Kjær er der ikke noget anderledes at bevise på banen søndag mod Wales, end der normalt er på trods af den uge, som spillerne har været igennem. At det var vikarlandsholdet, som spillede mod Slovakiet onsdag, har ikke ændret på noget.

- Motivationen er altid den samme på landsholdet. Det er altid en stor ære at gå på banen for landsholdet. Opgaven er den samme, som det var til VM. Jeg ser bare frem til at spille fodbold, siger Simon Kjær.

Danmark spiller klokken 18.00 i Aarhus mod Wales. Kampen kan følges i LIGA på P3, eller på dr.dk/sporten via liveopdatering, og så kan man selvfølgelig også se kampen i fjernsynet på Kanal 5.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter