Kommentator: Bendtners opførsel har kostet os VM

BT's kommentator Peter Brüchmann anklager angriberen for at være årsagen til, at Danmark misser VM.

I DR2 Morgen var kommentator på BT, Peter Brüchmann, og brandingekspert Reinholdt Schultz på besøg for at snakke om fodboldlandsholdets manglende folkelige opbakning inden fredag aftens VM-kvalifikationskamp mod Italien i Parken.

- Landsholdet har ikke tag i befolkningen, og DBU er slet ikke i synk med befolkningen og befinder sig i en kæmpe stor imagekrise, lyder kritikken fra Bruchmann blandt andet.

- DBU har sovet i timen. Det har simpelthen gået for godt i for lang tid, og man har ikke set krisen komme, supplerer Reinholdt Schultz.

Når talen falder på den nærmeste sportslige fremtid for fodboldlandsholdet, så føler Peter Brüchmann sig overbevist om, at Danmark ikke kommer til VM, selvom de muligvis går hen og vinder opgøret mod Italien.

En afgørende faktor for det danske landsholds pressede situation i kvalifikationsturneringen har, ifølge Brüchmann, været savnet af en skarp Nicklas Bendtner.

- Ret beset og kynisk sagt, så er det ham (Nicklas Bendtner, red.) og hans opførsel der har kostet os kvalifikationen til VM, lyder det fra kommentatoren.

Se indslaget om landsholdet i playeren herover.

Facebook
Twitter