Kraul godkender plænen i Dublin: Den er som et billardklæde

Banen i Parken var en katastrofe, lød det fra landsholdet efter 0-0 mod Irland. DR Sportens udsendte, Andreas Kraul, inspicerer plænen i Dublin før VM-returgyseren.

Der var meget snak om den dårlige kvalitet af plænen, da Danmark måtte nøjes med 0-0 i det første af to playoffopgør om en VM-billet mod Irland.

Landstræner Åge Hareide og de danske spillere var svært utilfredse med underlaget i Parken, der gjorde det vanskeligt at spille selv simple afleveringer langs jorden.

Den gode nyhed er, at det ser helt anderledes godt ud på Aviva Stadium i Dublin, hvor Irland tirsdag aften lægger græs til det afgørende møde med Christian Eriksen og kompagni.

- Den er fremragende. Banen er godkendt til at spille forhåbentligt god fodbold på for de danske spillere, siger Andreas Kraul, der ellers har været bekymret for banens beskaffenhed i Dublin.

- Der blev spillet rugbylandskamp her lørdag aften, altså samtidigt med kampen i Parken så spillede det irske og det sydafrikanske rugbylandshold landskamp her på banen, så jeg havde mine bange anelser og tænkte, den bliver da fuldstændig pløjet op, siger Andreas Kraul.

Klar til billard

Det har heldigvis ikke vist sig at være tilfældet. Banen er i fornem stand på Aviva Stadium.

- Sammenlignet med banen i Parken, så er det altså et billardklæde, de danske spillere kommer til at spille på, siger Andreas Kraul.

Tag en tur med rundt på det imponerende stadion i Dublin i klippet øverst.

FacebookTwitter