Kraul: Rød-hvide muskler skal få os til VM - Danmark er ikke de syv små dværge

Landsholdet står godt i en fysisk duel mod Irland, vurderer DR Sportens fodboldkommentator.

Andreas Kraul har store forventninger til de danske spilleres fysiske formåen i morgendagens opgør. (Foto: SCANPIX © Scanpix)

Delaney, Kjær og de andre danske krigere skal spænde benskinnerne ekstra stramt før morgendagens opgør mod Irland.

Irerne er nemlig kendt for at være en flok hårde gutter, der går til stålet fra første fløjt. Og for DR Sportens fodboldkommentator Andreas Kraul, så er der en klar måde at løse det på for de rød-hvide.

- Det gør de ved at være klar på at gå til stålet selv. Nu lyder det nogle gange som om, at det er Åge Hareide og de syv små dværge, men det danske hold er faktisk lige så højt og lige så tungt kilomæssigt som det irske mandskab, siger Andreas Kraul, der faktisk ser en af de danske muligheder for sejr netop i den fysiske kamp.

- Andreas Cornelius, Andreas Bjelland, Simon Kjær og Thomas Delaney behøver ikke skamme sig over deres fysik, så en af nøglerne er at tage den kamp op og gøre det oppe på den irske banehalvdel og så hvis bolden falder ned for fødderne af de rigtige spillere som Christian Eriksen og Pione Sisto, så har Danmark så meget kvalitet som irerne ikke har til at kunne afgøre kampen i morgen.

De danske spillere er da også helt indstillet på, hvordan de kommer til at lukke ned for irernes fysik.

- Der venter en hård kamp. Jeg tror, det bliver en meget fysisk kamp. En kamp som vi skal være klar på at dominere – både med bold, men også på det fysiske plan. Og det kan vi også godt gøre, og det har vi også vist. Vi har nogle stærke spillere, og vi er klar. Vi har trænet godt hele ugen. Alt er gået rigtig godt, og vi har en rigtig god fornemmelse, siger målmand Kasper Schmeichel på dagens pressemøde.

Schmeichel er en af de danske spillere, der har et godt kendskab til de irske spillere, der primært huserer i de to øverste rækker i England.

Og netop kendskabet til irerne og deres fysik bliver altafgørende for et godt resultat i morgendagens kamp, vurderer Andreas Kraul.

- Sådan en type som Kasper Schmeichel er jo vant til hver eneste uge at spille mod spillere som de irske og også nogle, der er bedre og endnu mere fysisk. Og det samme gælder for mange af spillerne ude i marken. Så jeg tror, at den danske trup er godt rustet til det her, siger Andreas Kraul.

Du kan følge opgøret live i radioen på P3 og her på DR Sportens hjemmeside, når kampen fløjtes i gang i morgen kl. 20.45.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk