Krauls karakterbog: Inspirationen manglede i første akt mod Irland

Ingen på landsholdet hævede sig op over middelkarakterer i 0-0 kampen mod Irland i Parken, hvor DR Sportens Andreas Kraul dumper en enkelt dansker inden returkampen i Dublin tirsdag aften.

Andreas Kraul leverer middelmådige karakterer til en middelmådig dansk indsats i Parken.

Kasper Schmeichel 7 Man kunne se ilden i øjnene på den danske målmand helt oppe på øverste tribuneafsnit. Schmeichel den Yngre var klar, men ikke meget i aktion. Udmærkede sig i første halvleg med flere fremragende udspark og en enkelt redning efter pausen.

Peter Ankersen 4 Erstatningen for Henrik Dalsgaard løste opgaven defensivt solidt og påpasseligt. Kom ikke så meget fremad og slet ikke til baglinjen, mens et par indlæg også savnede den afgørende kvalitet.

Simon Kjær 7 Anføreren havde en vigtig opgave over for de fysisk stærke irere både i åbent spil og ved dødbolde, og Simon Kjær satte sig tidligt igennem. Lagde offensivt ud med en fremragende bold fremad, men var senere lidt for langsom i boldomgangen.

Andreas Bjelland 7 Også Bjelland var konsekvent og stærk i sine dueller. Stopperen fra Brentford tog samtidig noget initiativ i den låste anden halvleg og forsøgte at drive bolden fremad. Stabil kamp.

Jens Stryger Larsen 4 Den højrebenede venstreback kom fint fra start i kampen med både en god afslutning og defensiv opmærksomhed. Blev snydt en enkelt gang lige før pausen, og havde mange adresseløse spark, men var også manden bag et godt skud og et fint indlæg i slutfasen.

Thomas Delaney 4 Delaney har irske rødder, men når spillet bliver for meget på irske præmisser, er det alligevel ikke gavnligt for Werder Bremen-kaptajnen. Han sloges, men for ofte forgæves og uden selv at blive farlig.

William Kvist 4 FCK-kaptajnen var lidt for hektisk i spillet fremad banen og lænede sig også op af ulovligheder ved irske dødbolde i feltet. Løste dog sin defensive oprydderrolle og forsøgte at holde tempo i boldomgangen.

Christian Eriksen 7 Irerne var ikke bare opmærksomme på Eriksen. De fulgte hver en bevægelse, men alligevel fik den danske 10’er løsnet et par skud i første halvleg, hvoraf specielt en voldte Darren Randolph store problemer. Man kunne se kvaliteten hos Christian Eriksen, men ikke rundt omkring ham denne aften.

Andreas Cornelius 4 Den store angriber skulle med sin fysik agere forhammer i forsøget på at nedbryde irernes defensiv – og samtidig hjælpe til på defensive dødbolde. Det sidste gjorde han forbilledligt, mens det kneb mere fremad med en del løb ind i blindgyder.

Nicolai Jørgensen 2 Med skinne på det brækkede håndled var Nicolai Jørgensen havnet i noget af en fysisk sandwich mellem de to klepperter Duffy og Clark i Irlands midterforsvar. Desværre gjorde det Jørgensen mere eller mindre usynlig i kampen og kun et par gange i anden halvleg kom hans kombinationsevner til sin ret.

Pione Sisto 00 Sisto havde sit første landskampsmål for Danmark serveret foran højrebenet på en ripost efter langskud fra Eriksen i første halvleg – og sparkede forbi. Den missede kæmpechance så ud til at mærke dribleren fra Celta Vigo, og man havde egentlig ventet en udskiftning tidligere, end den kom.

Indskiftede spillere:

Yussuf Poulsen 7 Den højre angriber fra Leipzig leverede et fint indhop i stedet for Cornelius. Vandt masser af dueller i luftrummet og fik også afleveret en enkelt kompetent afslutning.

Nicklas Bendtner 02 Endnu et kæmpe jubelbrøl mødte Bendtner, da han kom på banen, men det var så også eneste gang, han udløste det. Et par skidte aktioner og tabte hovedstødsdueller var eneste noteringer på blokken.

Åge Hareide 02 Nordmanden havde valgt en startopstilling med 10 ud af de 11, som i september indledte 4-0 sejren over Polen i Parken (kun skadede Henrik Dalsgaard manglede). Dengang virkede Åges plan, men denne gang var den for simpel for irerne at reagere på, og så manglede det danske hold andre idéer og løsninger.

Facebook
Twitter