Krohn-Dehli: Vi slår Albanien

Sevilla-danskeren mener, at Albanien skal slås, hvis landsholdet vil med til næste års EM i Frankrig.

"Er der snart frokost?". Nicolai Jørgensen, Michael Krohn-Dehli og Daniel Agger strækker ud ved landsholdets træning i Helsingør. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Midtbanespilleren Michael Krohn-Dehli ved udmærket, at der venter det danske landshold en hård opgave fredag mod Albanien i EM-kvalifikationen.

Albanerne møder frem i København med ti point for fire opgør, hvilket gør gæsterne til en alvorlig trussel i kampen om en plads ved næste års EM.

- Jeg forventer og tror på, at vi kan vinde over Albanien i en fyldt Parken.

- Hvis vi skal til EM, så skal vi vinde den kamp, siger Michael Krohn-Dehli.

Situationen i Danmarks kvalifikationsgruppe er højspændt før fredagens kamp. Portugal topper gruppen med 12 point foran Danmark og Albanien med hver 10 point.

De to bedste hold i gruppen får direkte adgang til EM, mens treeren er sikret mindst playoff-kampe. Albanernes fordel er, at de har spillet en kamp færre end både Danmark og Portugal.

Sidste år fik Krohn-Dehli og holdkammeraterne 1-1 med hjem fra Albanien efter en dansk udligning ti minutter før slutfløjt.

- Jeg husker, at det var et utroligt fysisk stærkt hold med en god defensiv organisation.

- De stod nogle gange med seks i bagkæden. De overraskede faktisk også med deres omstillinger, som var hurtige.

Stærke albanere

Sevilla-danskeren erkender, at han er en smule overrasket over albanernes præstationer det seneste års tid.

Balkan-holdet har slået Portugal på udebane tidligere i EM-kvalifikationen, mens det er blevet til en sejr over Frankrig i en venskabskamp.

- Resultaterne taler for sig selv. Det er ikke et dårligt hold, vi skal møde, siger Krohn-Dehli.

Allerede mandag stod det klart, at Tottenham-stjernen Christian Eriksen misser Albanien-kampen med en skade. Også venstrebackerne Nicolai Boilesen og Simon Poulsen er faldet fra.

De tre afbud er dog ikke noget, der bekymrer Michael Krohn-Dehli.

- Nej, heldigvis så er det ikke dagen før, at de falder fra. Vi er forberedt, og jeg er sikker på, at vi har spillere, der kan erstatte dem, der er skadet, siger han.

Kampen mod Albanien bliver spillet fredag klokken 20.45. Mandag aften fortsætter EM-kvalifikationen, når danskerne skal på besøg i Armenien.

/ritzau/