Lagerarbejder, sælger og Youtube-fænomen: Vikarlandsholdet er en broget flok

Når det danske landshold går på banen i aftenens kamp mod Slovakiet, er det en blanding af fyraftensproffer og eks-talenter, som skal forsvare de rød/hvide farver.

CV'et hos de danske landsholdsspillere i aftenens opgør mod Slovakiet spænder vidt.

Det danske fodboldlandshold består normalt af dyre drenge med millionlønninger og en hverdag på nogle af Europas fineste fodboldadresser.

Sådan bliver det ikke i aften.

På grund af den verserende konflikt mellem Spillerforeningen og DBU er de normale landsholdsstjerner erstattet af en sammensat flok af 2. divisions-, Danmarksserie- og Futsalspillere (en særlig udgave af indendørs fodbold).

Derfor er det et helt ukendt landshold, som de danske fodboldfans i aften skal se i aktion.

DR Sporten giver her et lille indblik i, hvem nogle af spillerne fra det alternative landshold er.

Tidligere lagerarbejder og SønderjyskE-spiller

Anders Fønss er 30 år gammel og spiller til daglig i den fynske 2. divisionsklub Tarup-Paarup IF som angriber.

Han var tidligere i karrieren regnet som et spændende talent og var en overgang på kontrakt i SønderjyskeE.

Undervejs har han suppleret fodbolddrømmene med tjanser som lagerarbejder.

Senest har Anders Fønss arbejdet med renovering af både hos Vestfyns Marinecenter, hvorfra skudsmålet fra indehaver Rigmor Nielsen lyder:

- Han er en god fyr og sprængfyldt af energi.

Divisionsbomber og ansat hos cheftræneren

Christian Offenberg spiller i 2. divisionsklubben Avarta, hvor han så sent som i lørdags lavede hattrick i opgøret mod Marienlyst.

- Han er en god spiller, som helt sikkert også kunne spille på højere niveau. Han har en god fysik og et rigtig godt hovedspil – og en fin teknik på trods af sin størrelse. Hvis Danmark kommer frem til nogle indlæg, kunne Offenberg godt true lidt, lyder det fra Peter Benjaminsen, som til daglig er træner for Avarta.

Og Peter Benjaminsen kender 30-årige Christian Offenberg ganske godt: Cheftræneren er nemlig direktør i medie- og vækstbureauet Cuneo, hvor divsisionsbomberen Offenberg arbejder som sælger.

- Han er en glad dreng, som er god til at sætte humør på. Han fylder meget i omklædningsrummet, og så kan han jo bruge lidt af sit gode humør hos mig som sælger, lyder det fra chef- og cheftræner Peter Benjaminsen.

Futsal-spillende Youtube-fænomen

Rasmus Johansson skiftede i starten af 2018 til 2. divisionsklubben HIK. Forinden havde han været i Italien som professionel futsal-spiller.

Han har ved flere lejligheder givet prøver på sin veludviklede saksesparksteknik, og netop sansen for det spektaktulære bliver også dyrket i den civile karriere.

23-årige Rasmus Johansson har mere end 20.000 følgere på Instagram og knap 15.000 følgere på Youtube, hvor han giver smagsprøver på sin overlegne teknik.

Den vævre dribler har spillet 21 kampe på det danske futsal-landshold.

Andenmålmand og avissælger

23-årige Victor Larsen er udtaget som landsholdsmålmand - til trods for, at han til hverdag er anden målmand i 2. divisionsklubben Tarup-Paarup IF.

Og når han ikke spiller fodbold, arbejder han i Fyens Stiftstidendes salgsafdeling - fortæller Fyens Stiftstidende.

- Jeg har naturligvis givet Victor fri. Han har nogle fridage til gode, så det er helt i orden, siger kommerciel chef Allan Foss til Fyens Stiftstidende.

Her bliver der også berettet om et energisk og udadvendt væsen, som har sans for den grønne afdeling i bladhusets frokostbuffet.

Kampen spilles i aften onsdag klokken 20.45 og kan følges på Kanal 5, i Liga på P3 og i livetekst her på dr.dk/sporten.