Landsholdet fejrede testsejr med bytur i København

Landsholdsspillerne var med Åge Hareides accept ude på en københavnsk natklub efter sejren over Panama.

Sejren over Panama gjorde, at det danske landshold satte ny rekord med 12 ubesejrede kampe i træk. Det syntes landstræneren skulle fejres. (Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix) (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Spillerne på det danske fodboldlandshold fik lov til at tage en bytur, efter at de slog Panama 1-0 på Brøndby Stadion i torsdags.

Det fortæller landstræner Åge Hareide på et pressemøde mandag, efter at der er blevet lagt et billede ud af Nicklas Bendtner på en københavnsk natklub.

Det var dog ikke kun Rosenborg-stjernen, som var i byen.

- Jeg er i chok over, at det var Nicklas Bendtner, som var afbildet. Det er et kæmpe chok. Han fik lov til at gå i byen, mens resten skulle blive hjemme, siger Åge Hareide grinende, inden han bliver mere alvorlig. - Alle fik lov til at gå ud efter kampen. Vi satte rekord i torsdags med flest landskampe uden nederlag.

Landstræneren ser byturen som en succes

Og fejringen af rekorden med bytur ser landstræneren som en succes. Han er nemlig imponeret af, hvordan spillerne tøjlede friheden.

- Spillerne opførte sig eksemplarisk. Som man kunne se på tallene til træningen dagen efter, så var de ikke ude til sent, siger Åge Hareide.

Åge Hareide brugte sin egen erfaring som spiller, da han vurderede, at de frie tøjler vil være det bedste for truppen.

- Jeg giver dem fri efter kampene, så de kan gå ud og hygge sig. Jeg har selv været spiller, og man kan blive syg af at sidde indespærret på et hotel lige efter en kamp. Alle kommer til tiden, når vi spiser, og alle gør det, som vi beder dem om. Der er absolut ingen problemer, siger Åge Hareide.

Han hører det samme, når han taler med trænerne i landsholdsspillernes klubber.

- Alle trænerne er tilfredse med de danske spilleres indstilling, siger Åge Hareide. Fodboldlandsholdet spiller tirsdag testkamp i Aalborg mod Chile. /ritzau/

Facebook
Twitter