Landsholdsamatør: ’DBU regner med aftale inden søndag’

Rasmus Johansson er klar til at tage en landskamp mere, men har fået at vide, at DBU regner med en aftale med de rigtige landsholdsspillere.

Rasmus Johansson (tv) er parat til at stille op igen søndag, hvis der skulle blive brug for det. (Foto: © Ronald Zak, Scanpix)

Der blev skrevet dansk landsholdshistorie onsdag. En flok 2. divisionsspillere og futsalamatører løb på banen mod Slovakiet, og slap fra opgøret med et hæderligt 3-0-nederlag. Allerede søndag venter dog en ny landskamp, når det gælder Wales i Nations League.

Midtbanespilleren Rasmus Johansson fra HIK i 2. division startede inde mod Slovakiet. Han melder sig klar til en kamp mere, men tvivler på, at det bliver nødvendigt.

- Vi har fået at vide, at de regner med, der kommer en aftale på plads, og at det er landsholdet, der spiller på søndag. Men de ved ikke noget 100 procent, så intet er på plads. Jeg håber, de finder ud af noget, men det kan jo godt være, at vi skal spille den kamp. Men det tror jeg ikke.

- Nu sagde jeg ja til kampen mod Slovakiet, så hvis de ikke finder en løsning, så melder jeg mig på banen og er klar, siger Rasmus Johansson til DR.

Nations League-kampen mellem Danmark og Wales spilles i Aarhus søndag klokken 18.00. Du kan følge opgøret op Kanal 5, i LIGA på P3 eller i livetekst her på dr.dk/sporten.