Landsholdsvikar: 'Vi har fået besked på at holde os klar'

De alternative landsholdsspillere har fået besked på at holde sig klar.

Rasmus Johansson (tv) bekræfter, at spillerne skal holde sig klar til måske endnu en landskamp. (Foto: © Ronald Zak, Scanpix)

Hvis det ikke lykkes DBU og Spillerforeningen at nå til enighed, kan der vente endnu en landskamp for de alternative landsholdsspillere, der onsdag aften tabte 3-0 til Slovakiet.

Spillerne fra 2. division og Danmarksserien har fået besked på at holde sig klar til en eventuel kamp mod Wales søndag.

- Ja, det har vi. Hvis de ikke finder ud af noget, har vi fået at vide, at vi skal holde os klar. Vi skal være klar på, at det kan ske, siger Rasmus Johansson til DR.

Den danske midtbanespiller startede inde for landsholdet i kampen mod Slovakiet. Til daglig spiller han 2. divisionsfodbold i HIK.

En voldsom proces

Helt så klar i spyttet er man ikke hos DBU. Elitechef Kim Hallberg, der har til opgave at sammensætte landsholdet til søndagens kamp, vil ikke presse spillerne for hårdt.

- De skal have lov at fordøje det, de har været udsat for de sidste par dage. Hvis det så bliver aktuelt, så tager vi den derfra, siger Kim Hallberg til DR.

Han og DBU er fuld gang med at finde de spillere, der skal åbne Nations League i Aarhus mod Wales. Senest lørdag klokken 23.59 skal Uefa have de 23 navne i den danske trup.

- Jeg har haft 12 timer, siden dommeren fløjtede af i Slovakiet. Status er, at jeg arbejder på at stille det bedst mulige landshold på søndag. Det er en voldsom proces, og den proces starter op igen nu, siger Kim Hallberg.

DBU har meddelt, at truppen til kampen mod Wales vil blive udtaget fredag over middag.

Kampen mellem Danmark og Wales kan følge du følge søndag klokken 18 på Kanal 5, i LIGA på P3 eller i tekst her på dr.dk/sporten.