Martin Jørgensen får sin kamp nummer 100

Morten Olsen har udtaget Martin Jørgensen fra AGF til venskabskampen mod Tjekkiet. Dermed får Jørgensen sin landskamp nummer 100.

Martin Jørgensen har godt nok sagt farvel til landsholdet, men Morten Olsen giver ham et kort comeback. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Den tidligere landsholdsspiller Martin Jørgensen vender for en kort bemærkning tilbage på det danske fodboldlandshold, som den 17. november i Århus møder Tjekkiet i en venskabskamp.

Dermed runder AGF'eren 100 kampe i rødt og hvidt. Det er Dansk Boldspil-Union (DBU), som bekræfter udtagelsen af Martin Jørgensen på sin hjemmeside, selvom truppen først offentliggøres mandag den 8. november.

- Hvis der rent sportsligt er plads til en kuriøs udtagelse af en spiller, som stadig er i topform, så vil jeg meget gerne give Martin den milesten i sin karriere, at han kommer op på de magiske 100 landskampe, siger landstræner Morten Olsen til unionens hjemmeside.

Til gengæld meddeler Morten Olsen, at han vælger at se bort fra FC København-spillere til kampen, fordi FCK'erne har et travlt efterårsprogram med Champions League.

Facebook
Twitter