Mike Jensen får comeback på landsholdet

Mike Jensen var en af Åge Hariedes udvalgte til træningsturen til Japan i juni.

Mike Jensen er tilbage på landsholdet. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Ud over Mike Jensen er der comeback til spillere som Lasse Nielsen, Peter Ankersen og Viktor Fischer blandt de 23 spillere, der skal med til Japan.

- Jeg har fulgt Mike Jensen tæt og været i Norge for at se ham, hvor han spillede på højt niveau, siger Åge Hareide og fortsætter:

- Lasse Nielsen har haft en utrolig god sæson i Gent, hvor han var en vigtig brik i deres succesfulde Champions League-optræden, siger landstræneren om udtagelsen af de to de spillere på unionens hjemmeside.

Om de to øvrige nye ansigter siger Åge Hareide:

- Peter Ankersen bliver hele tiden bedre og bedre i FCK, så ham glæder jeg mig til at se. Viktor Fischer er en spændende spiller, som allerede har været en del omkring A-landsholdet. Han er ung og anderledes i forhold til de andre i truppen, fortæller Åge Hareide.

I forhold til Hareides første danske landsholdstrup er Daniel Wass, Jonas Knudsen, Erik Sviatchenko og Jores Okore droppet. For Okores vedkommende gælder det, at han er udtaget til Niels Frederiksens OL-trup.

Det danske landshold rejser til Kirin Cup i Japan 31. maj, hvor der venter to kampe. Den ene kamp er mod Bosnien, og den anden bliver mod enten Japan eller Bulgarien.

Inden afrejsen samler Åge Hareide spillere fra udlandet til en træningssamling i Helsingør. Det gælder blandt andre spillere som Nicklas Bendtner, Nicolai Boilesen, Stephan Andersen, Andreas Bjelland og Simon Busk Poulsen.

Her er Danmarks trup til Kirin Cup:

Målmænd:

Kasper Schmeichel, Jonas Lössl og Frederik Rønnow.

Forsvarsspillere:

Andreas Christensen, Daniel Agger, Henrik Dalsgaard, Jannik Vestergaard, Lasse Nielsen Riza Durmisi, Peter Ankersen og Simon Kjær.

Midtbanespillere:

Christian Eriksen, Lasse Schöne, Lasse Vibe, Pierre-Emile Højbjerg, Thomas Delaney, Nicolaj Thomsen, Mike Jensen og William Kvist.

Angribere:

Martin Braithwaite, Nicolai Jørgensen, Viktor Fischer og Yussuf Poulsen.

Facebook
Twitter